* * * ZARADITE OD SVEGA ŠTO SVAKI DAN SVAKAKO KUPUJETE * * *

Dobrodošli na zvaničnu internet stranicu
SHOPPING CENTER NETWORK RS d.o.o.

Shopping Center Network RS je najjača organizacija - udruženje potrošača u Bosni i Hercegovini. Registracijom, bez naknade, ostvarujete pravo i mogućnost da zarađujete od svega onog što lično kupujete, kao i od preporuke kupovina vašeg okruženja. Odvojite nešto vremena da proučite ovu mogućnost, procijenite i donesete kvalitetnu odluku.

Iskustvo nam govori da je najčešća zabluda vezana za ovu poslovnu mogućnost njeno "ubacivanje u isti koš" sa već viđenim stvarima. Henri Ford je rekao da svaku poslovnu mogućnost dobro prouči, jer nikada ne zna gdje se krije životna šansa.

Registracija (članstvo) u našoj organizaciji je, da ponovimo, BEZ NAKNADE, nemate nikakvih obaveza prema nama, ni po pitanju rada, ni po pitanju prisustva obukama i seminarima koje organizujemo u cilju pomoći pri građenju uspješnije poslovne karijere.

Iskoristite ovu jedinstvenu priliku, pridružite nam se u gradnji mreže, odmah!

Informacije i kontakt: office@scnetrs.com


Puno uspjeha želi Vam SCnet® World tim!

Akcija važi za sve saradnike iz RS
bez obzira na karijernu poziciju!

Drugi krug od 01.03.- 30.11.2013.

ZARAĐUJMO OD SVEGA ŠTO SVAKODNEVNO KUPUJEMO!

SCnet® Info susreti, Bijeljina office, četvrtkom od 18:00 h

Svakog dana, osim nedeljom, u 10h na WEB-u imamo jutarnje motivacione treninge sa Dr. Nikovim "mozgalicama", a u 18h informisanje o SCnet poslovnoj mogućnosti!

Link za ulazak, trenutni broj prisutnih i status:WebinarSvaki utorak - WEB konferencija
od 17h do 20h - povezani gradoviBijeljina, Banja Luka, Sarajevo, Paraćin, Novi Sad, Subotica, Beograd, Kragujevac, Zagreb, Vukovar, Travnik, Skopje, Ohrid, Prilep, Podgorica, ... Provjerite adresu blagovremeno na državnim stranicama. Rezultat okupljanja 02.01.2012. je bio 147, 09.01.2012. 196, 16.01.2012. 227 prisutnih na WEB konferenciji i preko 230 ljudi okupljenih u povezanim gradovima - znači, akcija je više nego uspjela. Iskoristite ove prilike da saradnicima prikažete veličinu ovog posla!


bev  cnf bev bev bev


pib

SCnet RS i
Pavlović International Bankkompleti


Obavještenje o novim edukativnim materijalima (kompleti DVD + CD) - prof. Dr Nikola Čanak i SCnet Akademija...